Podoflex mycostatic tincturen

De volgende ingredienten van de mycostatische tinctuur worden ingezet om de schimmelinfectie in uw teennagel(s) te verminderen of te verwijderen:
 
zilverwater,koperwater,tijm extract,limoen extract,mandarijn extract,rozemarijn extract,tea tree olie,salieolie,lavendelolie,grapefruitolie,manukaoliekruidnagelolie,kaneelolie.
 
U kunt 1x daags liefst voor het slapen gaan de tinctuur zuinig op alleen de schimmelnagel aanbrengen en goed invrijven. Vergeet niet daarna uw handen te wassen.
 
Na enkele weken kunt u de frequentie van aanbrengen naar 1 x per 2 of 3 dagen brengen. Als de nagel zachter, weker of brokkeliger wordt, kunt u ook de frequentie van aanbrengen verlagen.
 
Aangezien de schimmel in de nagel moet uitgroeien als hij bestreden wordt, kan het enige weken duren voordat er een duidelijk zichtbaar effect optreedt.
 
Om irritatie van de huid rondom de nagels te voorkomen, kunt u de huid beschermen door er een dun laagje creme op aan te brengen.
 
Mocht er onverhoopt tijdens het gebruik irritatie optreden van de omliggende huid of de huid onder de nagelplaat, stopt u dn het gebruik tot de irritatie helemaal weg is.
 
Als er een scheurtje in de nagel zit of als het nagelbed bloot ligt, zorgt u er dan voor daar de tinctuur niet aan te brengen.
 
Podopharm producten worden alleen verkocht door professionele pedicures, manucures of andere beauty professionals.